.
Mateřská škola SluníčkoMýto

Sportovní dopoledne v Area "D"

Rubrika: Medvědi, Upraveno: 25.5.2024, autor: MŠ Sluníčko
V úterý 14. května nás čekalo dopoledne v pohybu. Se třídou Medvědů doplněnou o 5 Lvíčátek jsem vyrazili do Plzně do Area "D". 


Mnozí možná tuhle hernu znáte, ale my jsme zde měli zajištěný sportovní program, který byl v tento den pouze pro našich 23 dětí.

K dispozici jsme měli celé prostory Area "D", kde si děti mohly uložit svoje věci, posvačit a hlavně se po cestě mohly vyřádit. 



Kromě dovádění na skluzavkách a prolézačkách nás čekal i další program. Dětí se ujal sportovní trenér a přesunuli jsme se do prostor na "Ninja dráhu", kde si děti pod vedením trenéra vyzkoušely obratnost, rychlost a trošku i odvahu. 


Mezi jednotlivými aktivitami jsme vždy šli zpátky do odpočinkové části herny a děti si mohly dát něco malého k jídlu a napít se. 

Po svačince a krátké pauze jsme se přesunuli s dětmi do florbalové haly, která je vedle herny Area "D" a zde na děti čekali trenéři, kteří je provedli všeobecnou pohybovou průpravou. Děti si vyzkoušeli hru na veverky, kooperační a obratnostní hry. 



Některé děti už byly unavené a posedávaly, některé vydržely na plný plyn celé dopoledne. Jezdily jak motorové myšky.. však to znáte :-)


  Děkujeme za zajištění programu a autobusu paní Dostálové.