.
Mateřská škola SluníčkoMýto

VZKAZ PRO PRVŇÁČKY aneb melounové překvapení

Rubrika: Naše aktivity, Vydáno: 14.6.2018, autor: MŠ Sluníčko

Na mateřské dovolené je bezvadně, krásně. Plno lidí se mě ptá, jak si mateřství užívám. Já vždy odpovím: „každou minutu plnými doušky“. A také často slýchávám, zda se mi stýská po dětech. Samozřejmě! Není den, abych si na ně nevzpomněla. A protože jsem zastánce toho, že “jaké si to uděláme, takové to máme” a “co zaseješ, to sklidíš”, tak jsem se rozhodla moje „lvíčatka“ navštívit ve škole.

Popadla jsem meloun, medvídky a díky p.učitelce Kasíkové, Lenkové, Kalinové a pana učitele Vondráška jsem uháněla na první hodinu do 1., 2. i 3. třídy. A světe div se, přivítání bylo jako vždy plné emocí. Objímání, jásání, úsměvy a jedna otázka za druhou, nebo spíše přes druhou. :) Srdíčko mi jásá ještě teď. Děti se předvedly jak nejlépe uměly. A že uměly! Taková matematika. Za jedna úplně všichni! Růstové tempo každopádně také za jedna. Za chvíli budou moct někteří „lovit husy hráběmi“.

Setkání jsem si moc užila a věřím, že to bylo oboustranné. Všechny dětičky jsem pobídla, aby už konečně začaly pořádně zlobit a řádit, vždyť už je přeci jen konec školního roku :). Tak uvidíme, zda děti pochopily srandu. To zjistím zase za rok, jestli mě paní učitelky přivítají opět úsměvem, nebo mě poženou už od dveří. :)
Moji milí školáci, buďte pořád tak úžasní a spontání jako do teď.
S láskou, vaše Helenka.